גלית דיסטל התפוצצה על הכתב הסרוג שהגיב בחזרה והזכיר את עמית סגל

חברת הכנסת גלית דיסטל הגיבה לעיתונאי הסרוג עקיבא נוביק שתהה מה ההבדל הגדול בין חברת הכנסת לימור סון הר מלך לבין מו"ל הארץ עמוס שוקן. דיסטל כתבה: "את ליקוי המאורות הזה אתם מממנים מכספכם"

חדשות כיפה חדשות כיפה 04/11/24 18:35 ג בחשון התשפה | עודכן בתאריך 04/11/24 18:37

גלית דיסטל התפוצצה על הכתב הסרוג שהגיב בחזרה והזכיר את עמית סגל
גלית דיסטל | , צילום: Yonatan Sindel/Flash90

העיתונאי הסרוג עקיבא נוביק תהה הבוקר (ב') בטורו בעיתון "הארץ" מה ההבדל הגדול בין חברת הכנסת לימור סון הר מלך לבין מו"ל הארץ עמוס שוקן. בתגובה, חברת הכנסת גלית דיסטל תקפה את העיתונאי וכתבה ברשתות החברתיות: "עקיבא נוביק תוהה כאן מה ההבדל בינה לבין עמוס שוקן תומך ומעודד הנוחבות ששרפו כאן תינוקות ואנסו נשים".

"מוזר ששמרת את כל השמאלץ בבטן"

חברת הכנסת המשיכה וכתבה: "את ליקוי המאורות המוסרי הזה שנקרא עקיבא נוביק אתם יכולים לפגוש ברדיו ובטלוויזיה של התאגיד. זה מה שאתם מממנים מכספכם. בתשובה לדבריה, העיתונאי הסרוג צירף תיעוד לכך שהפרשן הפוליטי עמית סגל אמר בעבר כי לימור סון הר מלך תומכת טרור, וכתב: "מוזר ששמרת את כל השמאלץ בבטן כשעמית סגל הגדיר אותה תומכת טרור".