טלטלה בערוץ 14: ריקלין וסג"ל נפרדים

אחרי פחות משנה של הגשה משותפת על המסך, צמד המגישים של תכנית האקטואליה בערוץ 14 ייפרדו ויחזרו להגיש כל אחד בנפרד - בעקבות סכסוך בין השניים

חדשות כיפה חדשות כיפה 30/10/24 16:06 כח בתשרי התשפה | עודכן בתאריך 30/10/24 16:41

טלטלה בערוץ 14: ריקלין וסג"ל נפרדים
ריקלין וסג"ל, צילום: צילום מסך

התכנית "ריקלין וסג"ל", שעלתה לשידור בערוץ 14 בחודש מאי האחרון ושודרה בימי ראשון עד רביעי בשעה 18:00, יורדת מהמסך. על פי פרסום של רן בוקר ב-ynet, צמד המגישים שמעון ריקלין ואראל סג"ל יתפצלו וישובו להגיש בנפרד בעקבות סכסוך בין השניים ולאחר שהראשון הציב אולטימטום: להמשיך להגיש לבד או לעזוב לגמרי.

ריקלין וסג"ל נפרדים

בתגובה לפרסום מסר ריקלין: "אראל חבר יקר שלי מזה שנים רבות. חלילה לא איימתי בעזיבה או במשהו דומה. הפרטים אינם נכונים", וסג"ל הוסיף: "כעובד בערוץ אני מכבד את ההחלטות המקצועיות של הערוץ, ומחכה לאתגר החדש".

כזכור, תכנית האקטואליה היומית נוצרה ממיזוג בין התכנית "ריקלין ושות'" לבין "הדו"ח של אראל", אך בפועל נראה שהשילוב בין השניים לא צלח וכעת ישוב כל אחד מהם להגיש בערוץ בנפרד.