מגישת ערוץ 14: אני שמחה שלא היו כותרות משמעותיות

טל מאיר התייחסה לריאיון של ינון מגל עם נתניהו בתכנית "הפטריוטים" בערוץ 14, והביעה שביעות רצון: "האויבים שלנו צפו בריאיון הזה ואם אין להם מה לקחת מהריאיון הזה לרעתנו - זה כבר הישג"

חדשות כיפה חדשות כיפה 24/06/24 10:37 יח בסיון התשפד

מגישת ערוץ 14: אני שמחה שלא היו כותרות משמעותיות
טל מאיר ושי גולדן, תכנית הבוקר, צילום: צילום מסך ערוץ 14

הריאיון עם נתניהו בתכנית "הפטריוטים" אתמול (א') ממשיך להיות הנושא הכי בוער בטלוויזיה, וגם בתכנית הבוקר בערוץ עסקו בו. המגישים שי גולדן וטל מאיר דנו בטיב הריאיון, ומאיר טענה: "יש לי השגות לגבי הריאיון הזה והיו כמה סימני שאלה, אבל בסוף דמיינתי לעצמי שיושב שם ראש ממשלה אחר בנקודת המצב הנוכחית ושמחתי שכרגע נמצא שם נתניהו".

טל מאיר מתייחסת לראיון עם נתניהו

מאיר הוסיפה שהריאיון היה ממלכתי ונתניהו נזהר מאוד באמירותיו, וכשנשאלה על ידי הפרטנר לתכנית האם היא יצאה מעודדת מהריאיון, היא השיבה: "אולי יגידו שאני לא עיתונאית אבל לא אכפת לי, אני שמחה שלא היו כותרות משמעותיות כי אני יודעת שהאויבים שלנו צפו בריאיון הזה ואם אין להם מה לקחת מהריאיון הזה לרעתנו - זה כבר הישג".