:)

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 30/10/10 20:35 כב בחשון התשעא

שאלה

כבוד הרב שלום!

רציתי לדעת האם משה רבינו היה יהודי או עיברי ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שבוע טוב
הוא היה איש עברי משבט לוי. וכך גם יוסף היה איש עברי שייסד את שבט יוסף וראשון לכולם אברהם היה העברי שכולנו צאצאיו. וכיום אנו נקראים יהודים מפני שממלכת ישראל שכללה את עשרת השבטים אבדה, ונשארנו אנו צאצאי ממלכת יהודה.
בברכה אייל משה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן