גהנום או גן עדן

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 18/08/22 12:35 כא באב התשפב

שאלה

לכבוד כבוד הרב שלום רב!

בן אדם שהרים ידיים בצורה קשה וישב בכלא וחזר בתשובה ושוב הרים ידיים כשהוא עם דחור לבן האם נמחלים לו העוונות? או שכר עברה עברה שכר מצווה בן אדם כזה מקבל עולם הבא? הוא יהיה בגן עדן או גהנום? מתי הוא מקהל את העונש בעולם הזה או בעולם הבא או גם וגם

מקטרגת

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

התשובה מכפרת על כל העבירות. כמובן, שיש כל מיני רמות של תשובה, ולפי רמתה ואיכותה של התשובה כך גם רמתה ואיכותה של הכפרה.

עונשים יש גם בעולם הזה וגם בעולם הבא. הכל לפי שיקול דעתו של הקב"ה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן