חלומות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 28/04/24 11:55 כ בניסן התשפד

שאלה

חלמתי שהייתי באיזה שהוא מקום שהיה מלא גופות פרוסות חשופות על הריצפה בשורות ומשום מה פיזרתי אליהם שוקולד , לאחר מכן ראיתי את אחותי והיא אמרה לאמא שלי ( מבלי שראיתי את אמא שלי) אחותי דיברה אליה והאמרה לך ללכת משם ושהיא אמרה לה לא לבוא לשם ובאמת הלכתי משם ,לאחר מכן חזרתי למקום של הגופות אחרי כמה זמן ראיתי את בן דודה שלי הוא היה לבוש במדים צה״ל הוא היה עם חבר מהצבא ( בן דודה שלי עדיין לא התגייס לצה״ל )פתאום ראיתי שאני בחצר בית הספר לאחר מכן החבר שלו התחיל איתי ואז הוא אמר לי שהוא צריך לעבור גמילה מעישון ועוד משהו והסכמתי להיות בת הזוג שלו ?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

כולנו תחת הרושם הנורא של הרצח שהיה לפני חצי שנה. לכן הופעת גופות בחלום לא צריכה להפתיע.

על פי הגיל שלך אפשר להבין שנושא שירות צבאי מעסיק אותך - כך מתפרשים השניים שלבושים במדים. גם חצר בית ספר, חבר שמתחיל אתך, מודעות לבעיית הסמים - כל אלו הם חלק מעולמך הנוכחי, לא מפתיע שהם מופיעים בחלום שלך.