פסח

חדשות כיפה רבני כושרות 16/04/24 16:44 ח בניסן התשפד

שאלה

יש לי תוספי תזונה של צמחים שאינם בעלי כשרות מיוחדת לפסח. אשמח לדעת אם יש בעיה עם אחד המרכיבים בפסח. ואם אוכל לקחת אותם בפסח. תודה!

תוסף 1- עלי נענע חריפה, שורש נטופית גרוס, פרחי בבונג, זרעי הל, עלי בת קורנית, פרחי קלנדולה.

תוסף 2- תמצית שורש אסטרגלוס, תמצית שורש שינן רפואי, אדמונית עשבונית, מונעי התגיישות (טריקלציום פוספאט, מגנזיום סטיאראט, סיליקה) מעטפת כמוסה צמחית, תערובת חיידקים פרוביוטים.

תוסף 3- גלוטמין, מיצוי כורכום טבעי,מיצוי אולמוס, פקטין תפוחים, קוורצטין, ברומלאין, מיצוי זרעי אשכולית, מיצוי שומר פשוט.

תודה רבה !!

תשובה

שלום וברכה

אי אפשר לדעת מה הכשרות לפסח לפי הרכיבים הללו.

כל תמצית עלולה להכיל אלכוהול מדגן חמץ.

כמו כן אין כאן עדות על כשרות הכלים.

בשביל לאשר צריך גוף כשרות שנמצא במפעל ומאשר.

בברכה

יצחק דביר