שמירת הברית

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 07/04/24 09:29 כח באדר ב'

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב, אני נמצא במצב מאוד מבלבל...

ברוך הדם חוזר בתשובה כבר שש שנים מניח תפילין שומר שבת 3 תפילות ביום לומד גמרא וכ'ו.

נמצא בזוגיות כבר שנתיים עם בחורה מאמינה עם דרך ארץ מדהימה ונימוסים. לא זכתה עדיין לשמור שבת אך היא אומרת שרוצה, אמא שלה שומרת שבת וממש צדיקה אמיתית.

לשאלתי, אמרתי לה שמעכשיו בע"ה אני רוצה לשמור על הברית היא קיבלה את זה מאוד קשה והגיבה שהיא לא רוצה להרחיק ביני להקב"ה אך גם לא יכולה לקבל זאת.

מפחד שהיא זיווגי משורש נשמתי ומפחד להיפרד ולפספס אוצה. מתפלל שה' יסמן לי מה לעשות ולא מצליח להבין מה עליי לעשות???

תשובה

בס"ד

שלום רב,

יש איסור חמור לשכב עם נידה. זה איסור שעונשו כרת.

הדרך היחידה לכל ירא שמים - להתחתן עם זוגתך. אני לא מכיר שום דרך אחרת.