זיווג

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 16/02/24 10:09 ז באדר א'

שאלה

הי כבוד הרב לפני חודש הכרתי מישהי שיש לה נשמה מאוד גבוה ומחפשת להקים בית כשר עם ערכים יהודיים וערכי תורה לי ולאותה בחורה יש המון דברים משותפים אבל היא לא רוצה להיכנס לזוגיות כי היא אחרי פרידה ולפי טענותיה היא לא במקום בחיים להיכנס לקשר כרגע הבעיה היא שאני ממש מתחיל להתאהב בילדה ואני חושב כבר על השלב הבא של להקים איתה בית בישראל למרות דעותיה רציתי לשאול את הרב מה עליי לעשות

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני סבור שצריך לכבד דעות ומחשבות של אחרים.

עליך להביא בחשבון שאולי התשובה שלה שאינה רוצה להיכנס עכשיו לזוגיות, היא דרך עדינה לחמוק מקשר אתך.

אם אתה בטוח שהיא כן מתעניינת בך, והקושי שהיא מספרת לך הוא אותנטי אז אתה יכול לשתף אותה במה שכתבת כאן, שאתה מעוניין בקשר רציני אתה, תציין שאתה מכבד מאוד את רגשותיה ועמדותיה ותשאל אותה מתי תוכל נסות לחדש את הקשר אתה.

בשורות טובות, ישועות ונחמות.