כשרות חטיפי חלבון

הרב אלדד יונה הרב אלדד יונה 30/10/22 20:50 ה בחשון התשפג

שאלה

שלום:)

כחלק מהתזונה שלי אני צורכת חטיפי חלבון, כאשר את רובם אני קונה באתרי האינטרנט. לאחרונה שהייתי בתחנת דלק שמתי לב שלמרבית מחטיפי החלבון שאין להם כשרות באתרים הם בעלי כשרות בתחנות הדלק (חלב נוכרי)- אז רציתי לדעת אם על סמך זה שראיתי שיש לחטיפים הללו כשרות בתחנות הדלק אני יכולה להזמין אותם באתרים למרות ששם לא מופיע סימון כשרות לאותם מוצרים..?

תודה:)

תשובה

לעניות דעתי, ממש אי אפשר להזמין אותו באתר שבו הוא מוגדר כלא כשר על סמך שראית כשרות של מוצר דומה בתחנת דלק.

אני מעריך שיכול להיות אותו מוצר שליין אחד שלו כשר ואחד אחר לא.

בכל אופן אדגיש שאינני מומחה כשרות ולדעתי תפני את השאלה גם לרבני כושרות (יש אופציה של זה בין רבני האתר).