תשעת הימים- מוזיקה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 25/07/09 23:34 ד באב התשסט

שאלה

שלום כבוד הרבנים, ברצוני לשאול שאלה קטנה בקשר להלכות תשעת הימים.

האם אוכל לשמוע מוזיקה וקאלית בתשעת הימים, זאת אומרת מוזיקה הנשמעת אך ורק מפי אנשים ולא מכלי נגינה?

אשמח לקבל תשובה בהקדם ותודה מראש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אפשר לשמוע אם זה מועיל לך ביראת שמים או באבלות, אבל לשם שמחה אסור אפילו ווקאלית.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן