תשעה באב

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 24/07/09 19:05 ג באב התשסט

שאלה

בתי בת 25 בכל צום לקראת שעות אחר הצהריים מרגישה רע מאוד מקיאה ופעמיים הגענו למיון והיתה התיבשות האם מצב כזה מאפשר לשתות אם כן כמה? ובאיזה מרווחי זמן?

תודה על תשובה

נירה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשתות כשצריך ואין הגבלת כמות כמו ביום הכיפורים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן