תפילת שמונה עשרה במקום רועש

חדשות כיפה צוות ישיבת אלון מורה 19/01/06 02:05 יט בטבת התשסו

שאלה

כאשר חייבים להתפלל תפילת עמידה במקום רועש,

האם ללחוש את המילים ולא לשמוע אותן,

או לאומרן בקול רם על-מנת לשומען?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב!
בנוגע לשאלתך אציע הצעה פשוטה. בזמן התפילה תניח את אצבעותיך על אוזניך, וכך תוכל גם לשמוע את עצמך וגם לא תזדקק להגביה את קולך.
בהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן