תפילת בוקר לנשים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/09/11 14:34 יז באלול התשעא

שאלה

שלום וברכה!

אני משתדלת כל בוקר להתפלל שחרית,אך מכיוון שלא תמיד יוצא לי אני בדרך כלל מקצרת את התפילה ואומרת רק ברכות השחר,ברוך שאמר,שמע,עמידה ועלינו לשבח בלי כל מה שבאמצע,ולפעמים רק שמע ועמידה,בחרתי בתפילות האלו על דעתי בלבד,רציתי לדעת איזה תפילה חשובה ביותר בשחרית לאשה,כדי שאם כבר אני מקצרת אז לפחות אומר מה שבאמת צריך,המון תודה ושנה טובה ומבורכת!

נ.ב מנחה וערבית כמעט ולא יוצא לי לכן אני מעדיפה שחרית גם אם זה בקיצור

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

יישר כח.

כדאי להוסיף ישתבח אחרי ברוך שאמר. כל השאר כפי שכתבת זה בסדר גמור.

שבוע טוב

כתיבה וחתימה טובה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון