תפילין.

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/12/08 19:57 י בכסלו התשסט

שאלה

אני הייתי חולה ביום שישי ושבת.

בשישי, למרות שהייתי חולה, הנחתי תפילין, אבל היום, יום ראשון,כשאני בהתאוששות מהוירוס שכחתי להניח תפילין.

איך ניתן לכפר?

צדקה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אפשר לתת צדקה, אבל בעיקר יש להתחזק בזמני הנחת תפילין וקדושתם.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן