תפילה

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 15/04/07 19:13 כז בניסן התשסז

שאלה

שלום הרב, שמעתי שתפילת ערבית נחשבת ליום שלמחרת, אז בשבת למשל, אם אני מתפללת ערבית ביום שישי, ובשבת לא התפללתי, האם זה נחשב בסדר? כי צריך תפילה בכל יום. וביום שישי אני מתפללת שחרית וערבית.

תשובה

שלום וברכה!

כן, זה בסדר. ע"י תפילת ערבית בליל שבת את יצאת ידי חובה של תפילה אחת ביום לגבי שבת. אך תזכרי שיום ראשון מתחיל ממוצש"ק ולא מהבוקר של יום ראשון ומה שהתפללת בליל שבת כבר לא תקף במוצש"ק. הרי התחיל יום חדש.

בברכה,

חיים דב בריסק, צוות ישיבת הר עציון