תפילה להחזרת השבויי'ם

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 15/04/07 14:00 כז בניסן התשסז

שאלה

בס"ד,

שלום כבוד הרב,

ותודה מראש על תשובתך.

רציתי לבקש ממך אם יש לך תפילה שאוכל הוסיף בתפילת שמונה עשרה להחזרת השבוי'ם והנעדרים.

תודה מראש בתקווה שלא נצטרך!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

א. את יכולה להוסיף בברכת שומע תפילה נוסח משלך, ומבחינה מסוימת זה עדיף.
ב. אם קשה לך, תוכלי לומר את הנוסח הבא: (קיבלתי פעם מארגון להחזרת השבויים והנעדרים- כשהייתי בתיכון, לא יודע מי חיבר אותו, אבל כאמור, זה לא כל כך משנה)

יהי רצון מלפניך ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו שתרחם על שבויי עמך ונעדרי צה"ל:

כאן להוסיף את השמות ושמות האימהות- אני לא זוכר אז אשמח אם הגולשים יעזרו)
כדאי להזכיר גם את רון ארד, יהודה כץ, זכריה באומל, צבי פלדמן ויונתן פולארד

שלח להם רפואה שלמה ותחזירם אל חיק משפחותיהם במהרה.

אמן.

עייני גם-
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1821-16098-20167432,00.html

יישר כוח!
ישראל (המשיב אינו רב ואינו ראוי לחבר תפילות..)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן