תענית דיבור

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 06/02/05 09:25 כז בשבט התשסה

שאלה

מחר ישנה תענית דיבור,ובמקביל יש לי ראיונות לשנה הבאה.

מה לעשות?

האם לבקש שיידחו הראיונות?אם בקשה זאת לא מאושרת מה לעשות?

האם אני יכולה לעשות משהו במקום התענית דיבור דווקא,לדוגמא צום?

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

את יכולה להחליט שאת עושה תענית דיבור למספר שעות בלבד ולא לכל היום. ובכל מקרה אל תשני את התוכניות הרגילות בגלל התענית דיבור.

בהצלחה בראיונות,

עוזיאל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן