תענית דיבור

חדשות כיפה הרב דוד לוי 07/10/11 12:54 ט בתשרי התשעב

שאלה

איך עושים את זה ? תודה .

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

אתה מקבל עליך תענית דיבור ל שעות או ימים
בזמן זה אינך אומר שום דבר שאינו תורה או תפילה לשום צורך שהוא.

אם יש אנשים מסביבך תחזיק 'פתק שבו כתוב שאתה בתענית דיבור'
כמובן שאינך עונה/מדבר בטלפון וכד'

לסיכום בסיפור
שאלו את אשתו של הרב דוד כהן זצ"ל (אביו של רב העיר חיפה הרב שאר-ישוב כהן הי"ו) כיצד הסתדרו 40 יום בכל שנה כאשר בעלה היה בתענית דיבור והוא רצה לשתות כוס תה וכד' ?. תשובתה היתה - כאשר אוהבים יודעים מה השני רוצה בלי שיצטרך לבקש - וכך הם נהגו עשרות רבות של שנים ביחד

תזכה לשנים רבות נעימות וטובות דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן