תענית אסתר

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 16/03/11 20:43 י באדר ב'

שאלה

שלום!

עליי לערוך מחר בדיקות דם דחופות בהוראת רופא.אני מאוד חלשה בצומות גם ככה.עליי להמשיך לצום גם אחרי הבדיקה?תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד
שלום רב
אם תרגישי חולשה וסחרחורת לאחר בדיקת הדם את יכולה לשתות ולהמשיך לצום כרגיל וכדאי לישון בצום .
זה במידה ואת בריאה בדרך כלל והתקופה זו.
בברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן