תספורת אצל גויה

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 22/01/07 20:00 ג בשבט התשסז

שאלה

האם מותר (לאשה) להסתפר אצל גויה (האם זה משנה כאשר איכות התספורת טובה יותר מאשר אצל אחרות)?

מה עליה לעשות אם כבר הסתפרה אצלה כשלא ידעה שהיא גויה ותוך כדי שיחה נודע לה הדבר?

תשובה

שלום וברכה
אין איסור בדבר ומעשים שבכל יום בכל העולם שיהודיות מסתפרות אצל אינם יהודיות, ובמיוחד היום שכל אחד במלאכתו טרוד ומשתדל לעשות את מקצועו בצד היותר טוב.
ונכון הדבר כידוע גם לגבי רופאים שאינם יהודים שמרפאים ואפילו כשהם יותר טובים נוסעים אליהם במיוחד להציל חיים או לקבל תוצאה יותר טובה.
בברכה