תיקון חצות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/08/11 01:35 ב באב התשעא

שאלה

שלום הרב,

האם מותר לנשים רווקות/נשואות לומר תיקון חצות? ראיתי שיש האוסרים זאת - מדוע? והרי זה אבל על החורבן? האם נשים לא צריכות להיות שותפות בחזרת השכינה לציון?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אלה מנהגים קבליים שונים.
יש הטוענים כי נשים אינן מבכות את החורבן בצורה זו, ויש הטוענים כי כולן יכולות להיות שותפות.

עשי כחוכמתך.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן