תחפושת

חדשות כיפה חברים מקשיבים 26/02/10 00:04 יב באדר התשע

שאלה

אנו באולפנית .... לומדים את נושא צניעות

ויש לנו הרבה שאלות תודה לכם

1האים מותר להתחפש בתחפושת לא צנועה

2מהי צניעות ומה הגדרתה

3 האם מותר לקשור קשרים עם חברים מה מותר ומה אסור

4מה יש לעשות כדי להתקדם בנושא צניעות

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שבוע טוב ופורים שמח,
עקב החג הענה בקצרצרה.
1. אין להתחפש בתחפושת לא צנועה כלל וכלל.
2. שאלה זו ארוכה ומורכבת. אנא הסתכלי בתשובות שלנו בנושא הצניעות. ישנו ספר בנקרא "והצנע לכת" - ערכת לימוד חוויתית בנושא הצניעות. ועוד ספרים ומקורות. (סליחה על הקיצור).
3. אין ליקשור קשרים עם חברים (נא עייני ג"כ בתשובות קודמות שלנו). קשר זה בגיל צעיר שאינו מגיע לקשר אמיתי מזיק ופוגע.
4. ללמוד ולהעמיק בנושא ולגלות את היופי וההדר הבא דווקא מתוך הצניעות.

שוב, יישר כח על השאלות החשובות. סליחה על קיצור הדברים עקב חג הפורים.
פורים שמח,
שלמה,
shlomo@makshivim.org.il

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן