שתילת גינה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/09/07 12:51 כא באלול התשסז

שאלה

שלום רב,

שאלה קצת דחופה.

עברתי אתמול דירה ואני מאוד מעונין לשתול שם גינה (עכשיו, לפני ראש השנה), האם יש דרך להתיר להשים דשא ?כגון מרבדי דשא שבאים שתולים עם האדמה, אי כיסוח זמן מה וכדו' ??

תודה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

נ"ל שאפשר עוד לשתול עצי סרק ופרחים. כמו כן עצי פרי שעמדו במשתלה על הקרקע (מר"ח אלול) ויש להם נקב בתחתית. דשא כבר קשה להתיר.

בברכת התורה והארץ
כתיבה וחתימה טובה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן