שעת חופה ביום שישי

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 12/11/06 10:31 כא בחשון התשסז

שאלה

שלום רב,

אני ממוצא מרוקאי מתכוון להתחתן עם בחורה ממוצא אשכנזי בתאריך 11/5/07, יום שישי, כאשר החופה תערך בסביבות השעה 13:30-14:00 (שבת תיכנס בערך השעה 18:40- שעון קיץ). האם הדבר מהווה בעיה באופן כללי, ואם כן, האם ניתן לסטות מהכלל?

תודה מראש,

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל וחברתו שלום רב.
בקיץ אפשר להתחתן ביום שישי עד השעה 13.00 ולעניין הגמישות, כדאי להתקשר לרבנות ולשאול אותם, וכן את הרב שיערוך את החופה בפועל.
בברכה
אפי קיציס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן