שמן זית

חדשות כיפה רבני כושרות 04/12/12 13:51 כ בכסלו התשעג

שאלה

בעקבות ההזהרות על זיופי שמן זית.

רכשתי שמן זית של חברה ידועה מאוד (טעמן) ברשת שיווק מפוקחת (רמי לוי) אך מחירו היה במבצע מוזל מאוד (כ-16 ש"ח לליטר), מה שלכאורה מחשיד.

מצד שני, מדובר בשמן מיובא, חלקו מזוכך, ובחברה הידועה כמוזילת מחירים. האם לדעתכם עלי לחקור בדבר לעומק?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

נראה בסדר, אבל כדאי להתקשר לעדה החרדית 02-6700200.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן