שמירת שבת

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 13/12/08 19:25 טז בכסלו התשסט

שאלה

שלום לך כבוד הרב.

אבא שלי שומר את השבתות כל הזמן ורק השבת הזאתי פרשת וישלח אני חושב ולא בטוח שהוא אנמיך את הרדיו כי זה הפריע לו לישון וכמו שאני יודע מי ששומר את השבת מובטח לו עולם הבא.

אז מה עושים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום רב.
אתה אינך צריך לעשות דבר. אתה אינך צריך לחנך את אביך, בעיקר שאינך יודע. ואם הוא יודע מה מותר ומה אסור והוא שומר שבת, אתה אינך צריך להעיר על משהו שאולי קרה ואולי לא.
בברכה
אפי קיציס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן