שמירת נגיעה

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 29/05/07 20:35 יב בסיון התשסז

שאלה

כבוד הרב שלום...!

יצא לי לדבר עם חברותי בנושא שמירת נגיעה והיו לנו וויכוחים בנוגע לנגיעה בין אחים!

האם איסור נגיעה חל גם על אחים?

תודהה מראש..

קורל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום רב.
הרמב"ם כותב שלמרות שאין בכך איסור, אין זה ראוי. בפועל נוהגים להתיר אם זה לא מוגזם.
בברכה
אפי קיציס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן