שמירת נגיעה

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 01/01/07 00:12 יא בטבת התשסז

שאלה

שלום,

ברצוני לשאול שאלה שנשאלה הרבה אך תשובותיה אינן מספקות אותי. שאלתי היא מדוע לשמור נגיעה? ואינני רוצה את התשובה הרגילה אלא תשובה קצת יותר עמוקה שבאמת תספק אותי.כרגע אינני שומרת נגיעה (יש לי גבולות אבל אני לא שומרת נגיעה) ואינני רואה בזה בעיה או שאני עוברת על איסור חמור. אשמח לקבל תשובה מספקת ויותר ארוכה מכמה שורות בודדות. (אני יודעת שזה נושא מעצבן אך הוא באמת חשוב לי)

תודה

תשובה

כיוון שבאמת כבר נכתב רבות, הרי לך הפניה שמרכזת הפניות רבות אחרות:
https://www.kipa.co.il/ask/show/69165
כמו כן אני ממליץ על הספר 'מגע הקסם'
עקיבא