שמיטה בשרות לאומי

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/08/07 01:36 כא באב התשסז

שאלה

בעזרתו!

שלום רב!

בעזרת ה' בשנה הבאה אני אמורה לשרת בשנת שרות שניה ברחובות.

אחרי השנה ראיתי שיצא לנו די המון לקנות ירקות ופרות ורציתי לשאול איך מתכוננים לשנת השמיטה הבאה אלינו בנושא זה.יש דברים שצריך לעשות/ להכין לפני?תוך כדי??

יש לציין שאני לא יודעת אם מי אני אהיה בדירה ועל מה הם מקפידים בשמיטה..יש דעות חלוקות??

מה עושים אם יש בנות בדירה שמתעקשות לא להקפיד על מה שצריך להקפיד בנושא?יש דברים שנפגמים?

אשמח לפרוט והבהרת הדברים!!

תודה רבה רבה!

בצלב"א

:)

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

באופן כללי כדאי להצטרף לאוצר הארץ, צריך לחפש חנות ברחובות שישווקו שם תוצרת זו, ולקנות שם כדי לחזק את החקלאות והחקלאים היהודים, וכן לזכות לקדושת פירות שביעית.

בברכת התורה והארץ
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון