שמיטה במרפסת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 25/07/07 18:07 י באב התשסז

שאלה

ברצוני לגדל בעציצים במרפסת עשבי תיבול ותבלינים לשימוש הבית, מה עלי לדעת לגבי השמיטה? מה מותר? מה אסור?

תודה רבה מראש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

צריך תחילה ללמוד את הנושא, ויש לעיין בקטיף שביעית (086847325)פרקים י"ח, ול"ט. בעקרוןצריך שלמרפסת יהא גג, וכמו כן העציצים לא יהיו מול הקרקע, ועדיף לחפות את הרצפה בפלסטיק.
כיון שהפרטים מרובים נא לעיין בספר הנ"ל.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן