שם לתינוקת י"ג תשרי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 31/10/11 17:51 ג בחשון התשעב

שאלה

שלום רב,

נולדה לי בשעה טובה בת ביום 10.10.11 ,י"ג תשרי ,אחרי הרבה התלבטויות, נשארנו עם שני שמות סופיים- מעין והילה. למרות שהשם מעין מאוד משך אותי וגם אמרו שהוא מתאים נומרולוגית, המליץ לי רב ידוע המתעסק בנושא זה על השם הילה מתוך רשימה של 5 שמות שהגשנו .אני נוטה לאמץ את דעת הרב מאחר והוא בר סמכא בנושא.

אשמח לקבל דעתכם לגבי שני השמות.

תודה רבה.

תשובה

שלום

שני השמות יהודיים ועם משמעות טובה, ואתם היחידים המכריעים איזה שם מתאים לה יותר. יש לכם סיעתא דשמיא יותר מכולם.

כל טוב