שם לבת

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 10/09/08 21:19 י באלול התשסח

שאלה

שלום רב,

אנו מתלבטים בבחירת שם לבת בין מס' אופציות ורצינו לשאול אלו שמות מתוך הרשימה הבאה מומלצים ואלו לא. להלן השמות- דניאל, נועה, רוני, עדן ועומר.

נא התייחסותכם...

תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בעזה"י

שלום,

כפי שכתבתי במספר תשובות את השם עצמו יש לבחור רק לאחר הלידה אז מקבלים ההורים רוח הקודש לבחור את השם ששייך לילדם.

בעקרון, כל השמות לעייל טובים ויפים.
רצוי להקפיד לתת לבן שם של בן ולבת שם של בת...

שיהיה במזל ובברכה גדולה
אור
צוות ישיבת צפת

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן