שם לבת

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 08/10/11 23:11 י בתשרי התשעב

שאלה

שלום רב,

אני אמורה ללדת בעזרת השם בסוף נובמבר את בתי השניה ורצינו לדעת האם השמות הבאים הם שמות טובים :

מנור

נופר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד
שלום רב
אנני מיעץ בענין שמות לפני הלידה כי השם נותן להורים נבואה רק לאחר הלידה לקביעת שם הילד כי השם קובע את גורלו ולכן כדאי להמתין לרוח הנבואה הזו ..
(לעצם השאלה נופר עדיף )
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן