שם לבן

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 24/07/08 12:29 כא בתמוז התשסח

שאלה

בס"ד

לרב שלום

ברוך ה' לפני כמה ימים נולד לי אח

וביקשתי מהורי שיקראו לו אלעד

רציתי לשאול מספר שאלות:

א. האם העניין שהאחות בוחרת את השם הורס את הקטע של 'ההארה' (או מה שיש... להורים שרוצים לבחור את השם) כי שמעתי שזה חלק די חשוב בבחירת השם?

ב. אני יודעת שיש כמה סייגים בבחירת שמות (בייחוד לילדים דתיים) כמו שמות שמשותפים לבן ולבת (שרון למשל) או שהשמות של האחים מאוד דומים (מיכל ומיכאל למשל) יש כאלה בשם הזה?

ג. אם יש איזשהן סגולות רעות בשם הזה?

תודה רבה על העזרה

שירה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.
1. נכון ההורים קוראים שם .אבל הם יכולים לקבל עצות.
2. אלעד שם טוב.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן