שלום עליכם

חדשות כיפה הרב מוטי דשא 19/01/12 18:43 כד בטבת התשעב

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב!

עד היום נהגנו במשפחתי לומר לפני הקידוש בשבת את "שלום עליכם" ו"אשת חיל" רק שב"שלום עליכם" אנחנו קוראים כל פסוק פעם אחת ולא שלוש פעמים ושרים כולם יחדיו. הצעתי למשפחתי לעשות שינוי ולשיר כל פסוק שלוש פעמים אך הם לא מוכנים, האם אני יכול להמשיך לנהוג ככה ולומר כל פסוק פעם אחת? חייב לנהוג בדרך האחרת? זה גם יותר נוח לי ככה.

תודה מראש על התשובות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

המשך להתנהג כמנהג משפחתך. אין לריב בשל כך זהו מנהג וכיבוד הורים ושלום בית חשוב יותר.
כשתתחתן, או כשתיהיה לבד, אז תשיר שלש פעמים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן