שלום כבוד הרב..

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 18/02/07 14:16 ל בשבט התשסז

שאלה

בס"ד

אני יודעת שאולי השאלה שלי תישמע מוזרה מאוד אבל בהתחשב בעובדה שמאחורי כל חלום- מסתרר משהו, הייתי שמחה לדעת מה הרב יאמר..

חלמתי חלום ובו אני אוכלת צפרדע מסוכנת לציבור רק כדי שלא תפגע באחרים..

החלום היה נוראי (יותר נכון- לא טעים במיוחד..) ורציתי לדעת האם הוא מסמל משהו..

תודה רבה וסליחה על השאלה:)

תשובה

בסד

שלום רב.

יש לך רצון חזק לעזור לאחרים יש בך תכונות מתאימות לכך ובמיוחד את מחזיקה איז "סוד "או עצה טובה ומיעצת אותה לאחרים שלא בדיוק מאמנים לך....
צפרדע היא "ציפור דעה,"כפי שאומר הזוהר..
יש לך עדה מוצקה ואחרים לא שומעים לך..
בברכה