שלום בית וכיבוד הורים

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 13/10/09 17:35 כה בתשרי התשע

שאלה

שלום רב,

אנחנו נשואים כשלושה חודשים.

אמא שלי הולכת עם כיסוי ראש, אך מורידה אותו בבית כאשר נוכחים בנים שנמנים על בני המשפחה (כולל חתנים). כמובן שלא בזמן קידוש/ ברכות וכו'. לאחרונה ההורים שלי הגיעו אלינו לשבת, וגם אז אמא שלי הורידה את הכיסוי ראש.

בעלי ביקש ממני שאבקש ממנה שלא תוריד את הכיסוי אצלנו בבית. אני חשה חוסר נעימות רבה מלדבר איתה על כך, וזה מרגיש לי כמו חוסר כיבוד הורים.

מה הרב מציע שנעשה?

תשובה

שלום
זה בהחלט לא ענינו, לא מקובל שחתן מעיר לחמותו על אופן כיסוי הראש.
ברכה והצלחה