שיר בMP3

חדשות כיפה הרב שי פירון 13/12/06 11:14 כב בכסלו התשסז

שאלה

שלום לרב.

יש לי בMP3 שיר שאני מאד אוהב רק יש בו מילים לא יפות שאני משתדל לדלג או לא להקשיב.

האם אפשר להמשיך לשמוע את השיר או שיש לך חוות דעת אחר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

דווקא בגלל שאתה אוהב את השיר, המילים מחלחלות אל תוכך. אני מאמין בכוחה של המוזיקה.
לכן, אני מציע להשתדל להמנע מכך.

כל טוב,

שי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן