שירת בני ישראל

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 04/02/07 06:39 טז בשבט התשסז

שאלה

שלום

נאמר לי שבני ישראל שרו 9 שירות שונות

אתמול הייתה שירת הים בפרשה וגם שירת דבורה.

מהן 7 השירות נוספות?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך.
לעניות דעתי לא מדובר במניין השירות בתנ"ך אלא במדרש המתייחס לקריעת ים סוף בלבד (אם אינני טועה ישנם מדרשים האומרים שכל שבט אמר שירה משלו וכד' ואולי לכך התכוונת). כדאי שתבדוק למה הכוונה היכן שקראת או אצל מי ששמעת ממנו אם זה אפשרי.
כל טוב.
אריאל.פ. (המשיב אינו רב)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן