שינה באותה דירה כאשר יש נוכחים לא נשואים

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 31/01/07 20:45 יב בשבט התשסז

שאלה

שלום וברכה,

שאלתי היא כזאת האם מותר לבני זוג שאינם נשואים לישון באותה דירה (כמובן בחדרים נפרדים) כאשר יש שתי בנות נוספות רווקות בדירה (כמובן שהבן ישן בנפרד).

בתודה ובברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,
אסור.
עוד יש לציין שיש בזה טעם לפגם מצד הצניעות.
בברכה,
אריאל פריש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן