שימוש בתפו''א דחוף

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 26/10/07 12:35 יד בחשון התשסח

שאלה

שלום רב

אפיתי תפו"א עטופים היטב בנייר כסף ובתוך נייר אפיה בתא תנור בשרי שעבר שבוע מאז השתמשתי מתוך מטרה לאכול בשבת בארוחה חלבית עם חלב.

בלי לשים לב מישהו מבני ביתי הכניס תבנית עם בורקס ממולא עם נקניק בזמן שהתפו"א עדיין היו בתנור

מה האפשרות שעומדת בפני להשתמש בתפו"א בארוחה חלבית בכלל ועם שמנת בפרט

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
אי אפשר לאכול את הדברים בארוחה חלבית.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן