שימוש בלי רשות בטעות..

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 25/12/06 12:15 ד בטבת התשסז

שאלה

שלום!!=]]

אז ככה.. הייתי בשבת סמינריון באיזה שהיא ישיבה.. והייה שם משחת שיניים עכשיו הייתי בטוחה שזה שייך לאחת החברות שלי.. וכמובן שהן מרשות לי להשתמש צעקתי בקול שאני משתמשת.. ופשוט השתמשתי..=[ כך הייה גם ביום השני.. בסוף הסמינריון סידרנו את כל הדברים וגיליתי שהמשחת שיניים נשארה אז שאלתי את הבנות של מי זה והן אמרו שזה לא שלהן.. ואז הבנתי שזה כנראה של אחד הבנים שהיו בישיבה.. ועשיתי גזל.. מה עושים..????

אשמח לקבל תשובה מהירהה!!

תודה מראאששש!!!!

יומדהיםם=]

מלא אור וטוב!!

תשובה

לדעתי אפשר להניח אחת מהשתיים: או שהבעלים מוחל על השימוש הפעוט שנעשה, או שהבעלים הפקיר את המשחה, כיוון שלא הכניס אותה למקום מגור ומסודר כאשר ידע שבמשך השבת תבא קבוצה להתארח.
עם זאת, ראוי שתנסי ליצור קשר עם המקום, ואולי לברר למי זה היה שייך.
עקיבא