שאלה
שלום לרב!
אני בת 28 ומזה חודשיים וחצי אני נפגשת עם בחור. יש בו הרבה מן הדברים החשובים לי באמת [ירא שמיים, עדין נפש, חכם ועוד] ובכל זאת אני מוצאת שכאשר אני חושב על להנשא לו, מתועררת בי התנגדות גדולה. מה גם שמאז הפגישה הראשונה אני חשה שאין זה הזיווג שלי אך ממשיכה ומנסה שוב ושוב.
במהלך החודשיים האלה נפגשתי עם יועצת זוגית, עם שני מטפלות בשיטות שונות בכדי לנסות ולברר מה כ"כ מעורר בי התנגדות אך הדבר לא הועיל.
אני באמת מרגישה שעשיתי הכל ובכל זאת נמנעת מלסיים את הקשר כיוון שאני באמת מעריכה את הבחור אך יודעת שאם הייתי צעירה יותר היה לי הכח והאומץ לסיים זאת מתוך הבנה שזה לא המיועד לי... מה לעשות?
תשובה
שלום
אני מעריך שאם תמשיכי המצב לא ישאר סטטי או תפתחי דחיה הולכת וגוברת, או שפשוט תמצאי מכנה משותף ריגשי, תמתיני עוד קצת והכל יתבהר.
ברכה והצלחה