שושן פורים

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת הגולן 27/02/10 19:17 יג באדר התשע

שאלה

לרב שלום,

אנחנו גרים במרכז וחוגגים היום את פורים. ההורים שלי גרים בירושלים, ואנחנו מוזמנים לסעודת פורים אצלם מחר בשושן פורים.

חשבנו להקדים ולבוא בערב לפני (ראשון בלילה) ולישון שם (לאחר קיום כל מצוות היום בפורים באזור המרכז). אם ניסע, האם נתחייב שוב בקריאת מגילה ומצוות היום בשושן פורים למרות שכבר עשינו זאת בפורים דפרוזים?

פורים כשר ושמח,

מאיר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

התשובה היא כן אם אתם מגיעים בלילה אור לטו' באדר לירושלים ואתם ישנים שם אתם מתחייבים בכל מצוות פורים גם ביום טו'

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן