שוב לגבי הפייסבוק

חדשות כיפה הרב חיים בריסק 22/11/10 19:51 טו בכסלו התשעא

שאלה

בשאלה הקודמת ששאלתי אותך על אי צניעות בפייסבוק ודברי גנאי ענית לי שאסור להיות חבר של אותם אנשים שמפרסמים דברי גנאי ואי צניעות בפייסבוק.אני רוצה לציין שמאוד קשה לא להיות חבר שלהם בפייסבוק כי אלו אנשים שקרובים אליי למשל כמו בן דוד או מכר אחר.אני גם רוצה לציין שאם אני יהיה חבר שלהם בפייסבוק אני לא יסתכל על דברי הגנאי ואי צניעות,האם זה מותר ?

כי תבין אותי,זה ממש קשה !

תשובה

שלום וברכה!

תמיד קשה להתנתק מהחברים והשפעות הרעות, אך אין מנוס ויש להתרחק מהשפעות הרעות כמו מאש.

תתנתק מהפייסבוק ותהיה חבר שלהם בחיים האמיתיים ותשפיע עליהם לטובה. אם אינך מסוגל להשפיע עליהם לטובה, אז תתנתק מהמכרים ועם קרובי משפחה תשמור על יחסים התקנים של המשפחה, אך לא מעבר לכך ותנסה בכל כוחך להשפיע לטובה.

בברכה,

חיים בריסק