שאלות בכשרות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 08/06/07 18:27 כב בסיון התשסז

שאלה

אבא שלי קונה משקאות אלכוהוליים לא משנה אם כתוב אליהם שהם כשרים או לא. איך אני אוכל לדעת מה מותר לי ומה לא?

יש לו איזה משקה צמחים שתמיד הוא היה נותן לי שהייתה כואבת לי הבטן...האם מותר לי לשתות ממנו?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
א. אני לא מבין כל כך את השאלה. מה שלא כתוב עליו שהוא כשר – נמנעים מלשתות אותו. אולי לא הבנתי את המקרה.
ב. גם כאן, לא הבנתי כל כך את השאלה, ומדוע כאב הבטן רלוונטי לשאלה אם מותר לשתות אם לאו.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן