חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 14/09/10 20:06 ו בתשרי התשעא

שאלה

לרב שלום,

אני מורה ולפעמים אני מגיעה למצב של בלאגן בכיתה,ולכן לפעמים נוצר מצב שאני מעירהלילדים ספצפים לפני כולם אני יודעת שאני לא מתנהגת כראוי אבל כיצד עלי לפעול?

המצב שאני מתארת הוא מצב איום ונורא לכן אני עושה את מה שאני עושה ונוסף אציין שיוצא לי במצבים כאלה ממש לכעוס וזה דבר שמכאיב לי מה עלי לעשות כדי להשתפר?

תשובה

שלום לך.
ראשית- לפי הרמב"ם את נוהגת כשורה כשאת מעירה לתלמידים מסויימים לפני כל חבריהם.
שנית- ככל שתצברי יותר נסיון, תרגישי יותר בטוחה בכיתה, והתלמידים יתנהגו בהתאם.
שנה טובה.