חדשות כיפה הרב חיים רטיג 18/07/07 13:35 ג באב התשסז

שאלה

שלום שמי דורון אני ב"ה מתחזק אני רווק ולאחחרונה עולות לי מחשבות שאם וכאשר אני ימצא מישהי להתחתן איתה בע"ה תהיה לי איזושהי בעיה ביחסי האישות מכיוון שאיני יודע על כך דבר ואני רוצה לדעת אם יש איזושהי הדרכה שקיימת במסגרת הדת שכוללת את קיום המצוות והאם יש לי ממה לדאוג מכך אשמח אם תעזור לי בהקדם לשאלתי

תשובה

שלום רב,

העלת נוכל טוב,
נושא מאוד חשוב. לפני החתונה נהוג ללמוד עם מישהו נשוי, אז, תבוא גם ההדרכה המעשית. אם תמצא את בחירת ליבך, תמצא גם אברך שילמד איתך.
נראה מדבריך שתצטרך הדרכה יסודית. עד אז, התאמץ למצוא את בחירתך וה' יצליח דרכך.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.