שאלה לפני ר''ה -דחוף

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 11/09/07 21:04 כח באלול התשסז

שאלה

אני חייבת לשים קרם לחות בחג, כי אם לא יצוצו לי פצעונים נוספים!ואני מפחדת שאם אשים ה' יעניש אותי למרות שאתפלל בכוונה. סוף סוף יש משהי שנתנה לי קרם טוב אחרי הרבה שנים. בבקשה, אני מבקשת היתר להשתמש בו!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

זכות המצוה תגן עלייך, ובשכר שתשמרי שבת וחג כמו שצריך, יתן לך ד' פנים מאירות ושמחות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן